Behandeling voor cellulitis

cellulitis bovenbenen

Cellulitis – wat is het?

Cellulitis is het kuiltje van de huid op de dijen van vrouwen. Het komt ook voor op de billen. Naarmate vrouwen ouder worden, neemt cellulitis vaak toe. Het lijkt op sinaasappelschil. De huid is niet glad, maar heeft kuiltjes. Dat komt door de ongelijke vetverdeling onder de huidlaag.

Cellulitis – waarom vormt het zich?

Cellulitis is een probleem van verplaatsing van vet onder de huid. Naarmate we ouder worden, verliest de huidlaag collageen en kracht. Naarmate de huidlaag collageen verliest, vindt er een verschuiving plaats in de manier waarop het vet onder de huid wordt geplaatst. Dit ongelijke vet veroorzaakt de kuiltjes. Als u denkt dat het helpen van liposuctie helpt, laat dan de gedachte varen. Het doet niet. De vetverdeling kan niet worden teruggedraaid. Cellulitis is zoiets als rimpels in het gezicht. Naarmate we ouder worden, breekt het collageen af ​​en neemt het af en krijgen we rimpels. Cellulite is vergelijkbaar. Het enige verschil is dat rimpels gemakkelijk kunnen worden behandeld, terwijl cellulitis niet zo gemakkelijk kan worden behandeld. Zoals we rimpels in het gezicht krijgen, krijgen we cellulitis op dijen en billen. Waarom alleen vrouwen het krijgen en niet mannen, is een andere vraag die hieronder zal worden beantwoord.

Cellulitis – kan het worden voorkomen?

Cellulitis kan niet worden voorkomen. Er is geen verschil in cellulitisvet en ander lichaamsvet. Het verschil zit in de manier waarop het vet onder de huid wordt aangebracht. Dat veroorzaakt de kuiltjes. Cellulitis is niet afhankelijk van het gewicht. Zelfs vrouwen met ondergewicht kunnen het krijgen. Cellulitis is afhankelijk van genetica, hormonen en veroudering. Mannen snappen het zelden.

Cellulitis – wat is de behandeling?

Er zijn geen behandelingen voor cellulitis. Sommige massages kunnen helpen, maar slechts voor een paar dagen. Er is geen permanente genezing, hoewel er supplementen, pillen en crèmes worden verkocht die beweren dat ze worden genezen van cellulitis. Mensen praten over een ander dieet dat zal helpen bij de behandeling van cellulitis. Crèmes worden veelbelovend verkocht zonder cellulitis. Alternatieve therapieën worden voorgesteld. Omdat er geen zekere remedie is voor cellulitis, worden onschuldige klanten ertoe gebracht veel dingen te geloven. Probeer alsjeblieft niets tenzij je arts ja zegt. Zo gemakkelijk kan cellulitis niet worden behandeld.

Dit artikel is alleen voor informatieve doeleinden. Dit artikel is niet bedoeld als medisch advies en is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg uw arts voor uw medische zorgen. Volg elke tip in dit artikel alleen op na overleg met uw arts. De auteur is niet aansprakelijk voor enige uitkomst of schade als gevolg van informatie verkregen uit dit artikel.

Omgaan met cellulitis? Werk eraan met deze tips

Gladdere, strakkere benen lijken misschien maar een droom. Dit wordt belemmerd door cellulitis die langzaam in de loop van de tijd binnendringt en je uiterlijk verpest. Met de eenvoudige tips in dit artikel is uw cellulitisprobleem verleden tijd.

Als u denkt dat uw probleem met cellulitis niet zal verdwijnen, moet u meer water drinken. Water kan nieuwe cellulitis helpen voorkomen. Water hydrateert je huid. Water helpt ook om je lichaam te ontdoen van gifstoffen die cellulitis kunnen veroorzaken. Drink minimaal zes glazen water per dag.

Groene thee is een geweldig hulpmiddel in je strijd tegen cellulitis. Groene thee zit vol geweldige componenten om het lichaam te helpen vetten beter te verwerken. Dit vertaalt zich in minder cellulitis op je lichaam. Je kunt ook gaan met groene theepillen die veel beter werken, als je daar de voorkeur aan geeft.

Plastische chirurgie kan een mogelijke oplossing zijn, maar pas nadat andere inspanningen volledig zijn uitgeput. Chirurgie kan zeer schadelijk zijn en bovendien zijn er tal van veiligere manieren om de effecten van cellulitis te verminderen. U moet alleen proberen een operatie te ondergaan als u alle dingen heeft geprobeerd die u maar kunt bedenken en geen geluk hebt gehad.

Je kunt het uiterlijk van cellulitis verminderen door een gezond dieet te volgen. Eet voedingsmiddelen die veel vezels bevatten om gifstoffen te verwijderen. Deze gifstoffen worden ook uit uw systeem gespoeld door voldoende water te drinken.

Zorg ervoor dat je gehydrateerd blijft en eet een dieet dat rijk is aan gezonde oliën. Waarom doe je dit? Gehydrateerde lichamen vertonen minder kuiltjes. Als je goed gehydrateerd bent, wordt je huid voller, zodat kuiltjes niet direct zichtbaar zijn. Het is de eenvoudigste, maar toch een van de meest effectieve manieren om met cellulitis om te gaan.

Het eten van voedzame maaltijden kan enorm helpen in je strijd tegen cellulitis. Voedingsmiddelen die lecithine bevatten, zijn geweldig om cellulitis weg te houden. Sommige voedingsmiddelen met lecithine bevatten pinda’s, eieren, appels en sla. Vermijd vette junkfood.

Verlaag uw stressniveaus. Stress kan cellulitis veroorzaken. Cortisol, dat ervoor zorgt dat je lichaam extra vet opslaat en je huid dun maakt, wordt geproduceerd door stress. Probeer yoga of meditatie om te ontspannen. Maak wandelingen die ontspannend zijn. Zoek iets dat rustgevend is en het beste voor u werkt, en slaap dan elke nacht voldoende.

Maak je eigen natuurlijke anti-cellulitiscrème met olijfolie, bruine suiker en wat koffiedik. Smeer eerst je huid in en breng dan de suiker en koffie erop aan. Schrob er wat in en spoel af met wat warm water. Dit geeft je huid vocht en helpt je cellulitis te voorkomen.

Werk om uw dagelijkse stressniveaus te verminderen. Stress kan een negatieve invloed hebben op de natuurlijke hormoonbalans van uw lichaam. Dergelijke veranderingen kunnen ertoe leiden dat het lichaam zich aan vet vastklampt. Dus simpelweg door stress uit je dagelijkse leven te halen, kun je cellulitis bestrijden!

Een goede manier om het uiterlijk van cellulitis te verminderen, is door te looien. Hierdoor worden de onvolkomenheden minder duidelijk. Vermijd blootstelling aan de zon en gebruik zelfbruinende lotions. Zorg ervoor dat u deze methoden van tevoren onderzoekt om er zeker van te zijn dat ze voor u werken.

Bent u geïnteresseerd om afscheid te nemen van uw cellulitis? Een massage kan je echt helpen om je doelen te bereiken. Of je nu naar een spa gaat of je belangrijke andere rib hebt, je zult dagenlang resultaten zien.

Vermijd roken. Roken vermindert uw vermogen om gifstoffen te bestrijden. Dit kan uw lichaam vatbaarder maken voor cellulitis. Als je rookt, probeer dan geleidelijk te verminderen, zodat je lichaam kan genezen.

Integreer cardio-oefeningen in uw dagelijkse trainingen. Workouts met weinig impact zullen de oorlog tegen cellulitis niet winnen. Je moet ten minste korte uitbarstingen van cardio opnemen in je fitnessroutine. Deze oefeningen verbranden vet en versterken uw probleemgebieden.

Als cellulitis een probleem is, verwijder dan een paar weken brood uit je dieet. Brood wordt suikers wanneer het door het lichaam wordt verwerkt en kan worden omgezet in vet en cellulitis. Probeer het volledig uit uw dieet te halen en controleer vervolgens of het het uiterlijk van cellulitis heeft helpen verminderen.

Verminder het natriumgehalte in uw dieet. Abnormale niveaus van waterretentie ontstaan ​​door zoutinname en cellulitisophoping is vaak een gevolg. Je kunt zout met een lager natriumgehalte proberen of in zeezout kijken. Het smaakt nog beter dan het echte!

Voedingsmiddelen die lecithine bevatten, helpen de functie van uw dermale cellen te verbeteren. Geweldige opties met lecithine zijn onder meer soja, appels en sla. Doe deze in een salade en je hebt een geweldige gezonde snack.

Om cellulitis te verminderen, kunt u overwegen om aan de spierspanning in uw billen, dijen en benen te werken. Eenvoudige oefeningen die deze gebieden strakker maken en sterker maken, zijn onder meer squats en lunges. Trainen kan ook delen van het lichaam sterker en magerder maken als u te veel vet heeft.

Doe een complete detox. Een grondige reiniging en ontgifting doet wonderen voor je lichaam. Er zijn veel verschillende methoden, wat betekent dat u er een moet vinden die aan uw vereisten voldoet. Door je lichaam te spoelen van de opgehoopte gifstoffen, kan het veel efficiënter werken.

Hoewel jezelf uithongeren misschien de manier lijkt om cellulitis te verminderen, is het eigenlijk beter om je te concentreren op gezond eten. Het eten van fruit, volle granen en veel groenten zorgt ervoor dat je hele lichaam vet beter weghoudt. Aërobe training kan vet verminderen door calorieën te verbranden.

Deze tips helpen je om je klonterige benen te verwijderen en ze in iets moois te veranderen. Begin ze vandaag nog te implementeren om het uiterlijk van uw huid te verbeteren! Welke betere resultaten kunt u wensen met de bovenstaande informatie? Dit is het beste moment om met deze ideeën te beginnen!