Informatie over cellulitis dat u moet weten

wat te doen tegen cellulitis benen

De meeste mensen die met cellulitis te maken hebben, weten dat het iets is dat iemands zelfbeeld kan schaden. De meeste mensen met cellulitis weten echter niet zeker hoe ze er vanaf moeten komen. Mensen met cellulitis moeten het onderstaande advies lezen en er hun voordeel mee doen.

Hydrateer dagelijks met lotions. De huid gehydrateerd houden is om veel redenen geweldig. Als je cellulitis bestrijdt, is het vooral belangrijk om je huid te hydrateren. Gebruik een masserende beweging wanneer u het door u gekozen product aanbrengt. Een zachte massage kan helpen vetafzettingen af ​​te breken en cellulitis te minimaliseren.

Overweeg uw dieet te veranderen om uw lichaam van cellulitis te ontdoen. Eet voldoende groenten en fruit. Ze laten een alkalische as achter die ervoor kan zorgen dat je lichaam er op zijn best uitziet. Sap maken is ook een effectieve manier om alle voordelen te krijgen van het consumeren van groenten en fruit.

Als je goed eet, heb je minder cellulitis. Het eten van veel vezels en volle granen kan helpen om de gifstoffen in je lichaam te verwijderen die het uiterlijk van cellulitis verergeren. Waterverbruik in combinatie met een goed dieet kan ook helpen om de gifstoffen te verwijderen.

Besteed aandacht aan uw dieet bij het bestrijden van cellulitis. Voedingsmiddelen met lecithine zijn goed om cellulitis kwijt te raken. Sla, appels, eieren, pinda’s en spinazie kunnen je de lecithine geven die je lichaam nodig heeft om soepel te blijven. Vermijd junkfood met een hoog vetgehalte.

Stop meteen met roken. Roken maakt cellulitis erger. Roken brengt veel gifstoffen in uw lichaam, waardoor uw huid harder wordt en de flexibiliteit vermindert. Dat maakt cellulitis erger. Je ziet ook problemen met rimpels en vroegtijdige veroudering als roker. Als stoppen onmogelijk lijkt, neem dan contact op met een arts.

Verlaag uw stressniveaus. Als je erg gestrest bent, veroorzaakt het cellulitis. Stress produceert een hormoon genaamd cortisol, dat ervoor kan zorgen dat uw lichaam energie en vet opslaat. Doe wat yoga of probeer te mediteren. Maak een lange, rustgevende wandeling. Zoek uit wat je kalmeert en vergeet ook niet om een ​​goede nachtrust te krijgen.

Bruinen helpt om bestaande cellulitis te verbergen. Hoewel bruinen het niet zal laten verdwijnen, zal het de cellulitis helpen veel minder voor de hand te liggen. Het is geen goed idee om in de zon te zitten, maar zelfbruiners en spraytans kunnen effectief zijn. Let goed op deze producten en hoe u ze het beste op uw lichaam kunt aanbrengen.

Gebruik een gespecialiseerd product dat cellulitis bestrijdt en dat werkt om het kuiltjes in het gezicht te verminderen. Producten gemaakt met cafeïne kunnen geweldig zijn en werken ook vrij snel. U kunt verschillende bedrijven vinden die cellulitiscrème aanbieden.

Concentreer u op veranderingen in uw levensstijl om kuiltjes te verminderen. Er zijn veel behandelingsopties beschikbaar als het gaat om cellulitis. Oefen gewoon en volg een goed dieet dat u helpt normale hormoonspiegels te behouden. Probeer niet te gestrest te raken om de hormoonspiegels stabiel te houden.

Alsof iemand nog een reden nodig heeft om te stoppen met roken. Als u rookt, wordt het vermogen van het lichaam om gifstoffen af ​​te voeren aangetast. Het resultaat kan een toename van cellulitis en een afname van de elasticiteit van uw huid zijn. Als je rookt, probeer dan af te kappen om je lichaam te helpen zichzelf te genezen.

Als je cellulitis in je lichaam wilt elimineren, begin dan met het nemen van brood uit je dieet. Koolhydraten uit brood worden verwerkt als suiker, wat een grote oorzaak is van de vorming van cellulitis. Vermijd het volledig en kijk of je een verbetering in je huid opmerkt.

Probeer probleemgebieden te masseren. Als je elke dag een paar minuten kunt besteden aan het masseren van je lichaam waar de cellulitis is, kan het beginnen te verminderen. Masseren helpt om meer bloed naar deze gebieden te brengen. Dit helpt bij het verdikken van de huid en maakt cellulitis minder opvallend.

Gebruind worden vermindert het uiterlijk van cellulitis. Donkere objecten, waaronder de kuiltjes van cellulitis, lijken kleiner dan hun lichtere tegenhangers. Exfolieer en egaliseer uw huid met een bodyscrub voordat u bruinings- of spraylotions gebruikt.

Eet voedingsmiddelen die lecithine bevatten om de huidcelkracht te vergroten. Elke dag kun je genieten van appels, sla en sojaproducten om de lecithine te krijgen die je nodig hebt. Een salade die ze bevat, is een geweldige en gezonde maaltijd, vooral voor de lunch.

Probeer je been-, dij- en bilspieren strak te krijgen als je cellulitis minder gemakkelijk te zien wilt maken. Je kunt de huid strakker maken en de gebieden waar je cellulitis hebt versterken door lunges, squats en eenvoudige oefeningen. Door te sporten word je ook slanker als je wat vet hebt.

Het gebruik van een koffiescrub op je huid helpt vetcellen af ​​te breken, wat cellulitis kan veroorzaken. Gebruik warme koffiedik op een washandje en leg de doek op de probleemgebieden van je lichaam. Wikkel het gebied in met plasticfolie om het terrein warm en werkend te houden. Verwijder niet voor ongeveer 10-15 minuten.

Eet veel eiwitten om cellulitis te verminderen. Eiwit verhoogt de productie van collageen en elastine onder de huid. Dit helpt je cellulitis onder controle te houden. Sommige rijke eiwitbronnen zijn vis, kip, ander vlees, noten en melk.

Poets je huid dagelijks om de bloedsomloop te verbeteren en je cellulitis te verminderen. Het is simpel en effectief! Pak een borstel met natuurlijke haren. Begin aan je voeten en ga dan je lichaam op. Als u een gebied met cellulitis vindt, breng daar dan een paar minuten extra door. Ga over het hele lichaam en zorg ervoor dat je een douche neemt als je klaar bent om je huid schoon te maken. Dit helpt de bloedsomloop te exfoliëren en te verbeteren.

Niemand wil cellulitis en de ontdekking ervan kan vaak veel negatieve emoties naar voren brengen. Gevoelens zoals beschaamd, verlegen of beschaamd zijn, kunnen allemaal opkomen als u uw probleem niet oplost. Hopelijk kunnen de bovenstaande tips cellulitispatiënten helpen om met hun probleem om te gaan.