Moe van cellulitis? Deze tips kunnen helpen!

cellulitis infectie

Gladde dijen zijn de droom van elke vrouw. Cellulitis kan gladde benen snel veranderen in iets waar veel vrouwen zich voor schamen. Deze tips kunnen u helpen de cellulitis op uw huid te verminderen.

Breng vaak een moisturizer aan. Je huid gehydrateerd houden is om vele redenen een geweldig idee. Cellulitis bestrijden wordt geholpen door je huid gehydrateerd te houden. Masseer zachtjes alle lichaamsdelen die de neiging hebben om cellulitis te krijgen. Dit helpt om de vetafzettingen te verwijderen.

Een beter dieet kan je helpen in je strijd tegen cellulitis. Eet veel groenten en fruit. Dergelijke voedingsmiddelen produceren alkalische as, waardoor je er geweldig uit kunt zien. Sap maken is een leuke manier om aan de dagelijkse portie te voldoen die u nodig heeft.

Gebruik alleen plastische chirurgie om uw cellulitis te herstellen als uw laatste mogelijke redmiddel. Chirurgie kan zeer schadelijk zijn en bovendien zijn er tal van veiligere manieren om de effecten van cellulitis te verminderen. Chirurgie zou uw laatste optie moeten zijn als al het andere is mislukt.

U kunt uw eigen cellulitisverminderende crème maken met bruine suiker, koffiedik en wat olijfolie. Smeer eerst je huid in en breng dan de suiker en koffie erop aan. Schrob er wat in en spoel af met wat warm water. Dit geeft je huid vocht en helpt je cellulitis te voorkomen.

Probeer te weten dat cellulitis die op je lichaam verschijnt niet noodzakelijk een teken is dat je te zwaar bent of niet gezond bent. De meeste vrouwen hebben cellulitis, zelfs beroemdheden, en er is heel weinig dat u kunt doen om er vanaf te komen. Denk niet dat u een gezondheidsprobleem heeft met deze aandoening.

Verminder de stress in je leven. Stress kan uw hormoonbalans negatief beïnvloeden. Deze hormonale veranderingen leiden ertoe dat vetten onder de huid worden opgeslagen en cellulitis veroorzaken. Stressvermindering kan u helpen die cellulitis direct van uw lichaam af te snijden!

U kunt proberen uw cellulitis te behandelen met een lichaamsborstel. Dit helpt je huid te ontdoen van dode cellen. Het kan ook de bloedsomloop stimuleren en de lymfestroom stimuleren. Deze methoden stimuleren de afvoer van de huidcellen, wat vaak leidt tot vermindering van cellulitis. Tweemaal daags lange slagen geven u de beste resultaten.

Wil je ervoor zorgen dat je cellulitis voor altijd verdwijnt? Een massage is een geweldige manier om die klonterige dijen er weer strak uit te laten zien. Het maakt niet uit of je naar een spa gaat of je partner laat masseren, het resultaat zal je waarschijnlijk verrassen.

Verander dingen in je leven om cellulitis te verslaan. Hoewel veel cosmetische therapieën of opties kunnen worden gebruikt tegen cellulitis, is er niet veel bewijs om te bewijzen dat het werkt. De beste manier om cellulitis te bestrijden is door een goed dieet en een goede trainingsroutine om de hormoonspiegels in balans te houden. Probeer jezelf niet te veel te belasten, omdat stress de hormoonproductie kan beïnvloeden en kan leiden tot meer cellulitis.

Ga niet roken. Roken vermindert uw vermogen om gifstoffen te bestrijden. Het resultaat kan een toename van cellulitis en een afname van de elasticiteit van uw huid zijn. Als je al rookt, probeer dan te verminderen zodat je lichaam zichzelf kan genezen.

Voer dagelijks cardiovasculaire oefeningen uit. Als u alleen oefeningen met lage weerstand doet, is er niet veel om cellulitis te voorkomen. Er moet veel impact zijn, zelfs korte sessies van een paar herhalingen kunnen echt helpen. Hierdoor kunnen die probleemgebieden worden afgezwakt en vet worden verminderd.

Verminder het brood dat u dagelijks consumeert. Je lichaam behandelt brood als suiker en vergroot je kans op cellulitis. Kijk of een maand of zo zonder brood je cellulitis kan verminderen.

Soms helpt het om je gebieden met cellulitis te masseren. Als u hier en daar een paar keer per dag een paar keer per dag uw probleemplekken masseert, ziet u misschien dat uw cellulitis afneemt. Het helpen van de bloedstroom in deze gebieden kan de huid dikker maken en uw cellulitis minder zichtbaar maken.

Met wat je hier in het bovenstaande artikel hebt besproken, zou je jezelf van een deel van je cellulitis moeten kunnen ontdoen. In een mum van tijd zal je huid weer strak zitten en je zult genieten van het lichaam dat je altijd al hebt gewild. Is dat niet waar je van droomt? Ga zo snel mogelijk aan de slag.